top of page

Zimske počitnice za otroke

Zimske počitnice v Vrbju 2019

 

Dragi starši,

sporočamo vam, da bomo v času zimskih počitnic pripravili zimski počitniški program za otroke od 1. do 9. razreda osnovne šole. Otrokom bi radi ponudili prijetne počitnice s kvalitetnim aktivnim programom, vam pa možnost varstva in toplega obroka zanje. Program bo trajal od 18. do 22. februarja 2019, vsak dan od 8.00 do 14.00.

Za otroke, katerih starši prejemajo nizke dohodke je program brezplačen.

Starše, ki prejemajo višje dohodke in to zmorejo, pa prosimo za prispevek v višini med 20 € in 50 € na otroka na teden.

Program bomo izvajali v Škofijskem domu Vrbje. Iz Celja bomo organizirali prevoz. Program strokovno vodi Saraja Špec.

Podroben opis programa počitnic si lahko preberete s klikom na spodnji ikoni.

Zimske počitnice 2017

 

Dragi starši,
Sporočamo vam, da bomo tudi v letošnjem letu pripravili počitniški program za otroke od 1. do 7. razreda osnovne šole v času zimskih počitnic. Otrokom bi radi ponudili prijetne počitnice s kvalitetnim aktivnim programom. Vam, pa možnost brezplačnega varstva in toplega obroka zanje. Program bo trajal od 20. do 24. februarja, 2017, vsak dan od 8.00 do 13.30.
Podroben opis programa počitnic si lahko preberete s klikom na spodnji ikoni.
    7.30 odhod iz Celja v Vrbje
 
    8.00 aktivni program v Vrbju
 
    12.00 kosilo
 
    12.30 učne ure – počitniško delo za šolo
 
    14.00 prihod v Celje 
V okviru aktivnega programa bomo izvajali zimsko-športne, ustvarjalne, glasbene aktivnosti. Pogovarjali se bomo in igrali. Po kosilu bodo otroci, ki jih bodo starši prijavili, imeli možnost učnih ur – torej pomoč  za šolske obveznosti, ki jih bi naj otroci postorili med počitnicami. Kar bo potekalo v dogovoru s starši. Za tiste, ki tega ne bodo želeli, pa bo omogočen prosti čas.
 

Zimske počitnice - 26.2.2016

 
V Škofijskem domu Vrbje zaključili s počitnicami za otroke. Poleg športnih iger na prostem in v učilnici smo se preizkusili tudi v kuharskih veščinah. Pomagali smo pri pripravi kosila in seveda tudi sladice. Otroci so se zelo zabavali, spletli nova prijateljstva in izrazili željo po novem srečanju v naslednjih počitnicah.
Voditeljici počitniškega tedna zelo zadovoljni in ponosni.
bottom of page